‘Natuurlijk betrokken’ thema NVRD-congres 2019 (video)

‘Natuurlijk betrokken’. Dat is dit jaar het thema van het NVRD Jaarcongres dat op 15 en 16 juni plaatsvindt in Ede/Wageningen. Een van de sprekers is Johnny de Mol, oprichter en bedenker van ‘Movement on the ground’ waarmee hij zich inzet voor vluchtelingenkampen op Lesbos. Om zowel flexibel te groeien als tegelijkertijd de benodigde voorzieningen te realiseren, richt hij die in als een festivalterrein. Tijdens het NVRD-congres vertelt Johnny de Mol alles over ‘movement on the ground’ en hoe de organisatie omgaat met afval- en reiniging.

Van apen leren

Met het thema ‘Natuurlijk betrokken zoomt de NVRD tijdens het congres in op de toekomst van werkgeverschap in de afval- en reiniging. Sprekers uit andere branches inspireren de deelnemers en geven onder meer antwoord op vraag ‘hoe zij werken aan goed werkgeverschap’ en ‘welke invloed robotisering heeft op de sector’. Ook een niet voor de hand liggende vraag komt daarbij aan bod, namelijk: wat kunnen werkgevers leren van het vlooigedrag van apen? Behalve Johnny de Mol, is een van de andere sprekers gedragsdeskundige Patrick van Veen. Aan het woord komen ook HR-manager Roland Grootenboer van Blendle, Randall van Poelvoorde van RobotXperience en Harald de Boer, adjunct-directeur fondsenwerving bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Net als alle andere jaren is Modulo Milieustraten weer een van de sponsoren van het NVRD Jaarcongres. We vinden dat belangrijk, zegt directeur van Ron van Ommeren. ‘Op één dag treffen we de hele afval- en reinigingsbranche. Iedereen is er. Behalve het aansprekende programma – elk jaar weer – is dat een belangrijke reden het congres te sponsoren.’

Meer weten?

Kijk dan op de website van het NVRD Jaarcongres. Daar kunt u zich ook inschrijven. Wilt u meer weten over Modulo Milieustraten. Kijk dan op de website of het blog Care4Circulair. Of volg ons op op LinkedInTwitterFacebook of Instagram en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

https://www.youtube.com/watch?v=LZ2ShDmDiMM

Meer informatie?