Afvalinzamelaars

Tevreden klanten

en een duurzame,

efficiënte exploitatie

Modulo Milieustraten is specialist in het ontwerpen en bouwen van modulaire en circulaire milieustraten en ambachtscentra. Afvalinzamelaars in Nederland kiezen voor Modulo omdat wij alle kennis en ervaring binnen één bedrijf hebben. We design, construct & build.

Modulair en aanpasbaar
Modulo bouwt met uniforme prefab betonnen elementen. Modulair bouwen is flexibel en toekomstbestendig. Onze milieustraten kunnen snel worden gebouwd en later altijd worden aangepast of zelfs in zijn geheel verplaatst. Dat bespaart kosten, tijd en impact op het milieu. 

Optimale exploitatie milieustraat
De dienstverlening van Modulo begint met een goed advies. Wij voeren een haalbaarheidsonderzoek uit en adviseren over de ingezamelde grof-afvalstromen. Het resultaat? Inspirerende ontwerpvarianten, waarbij efficiency in exploitatie voorop staat. Door het gebruik van prefab U-elementen wordt dubbel gebruik van de beschikbare oppervlakte mogelijk. We kunnen hierdoor compact bouwen. En er zijn minder bijgebouwen nodig, omdat (circulaire) functies worden geïntegreerd onder het verhoogde bordes. Dat bespaart op de investeringen.

Tegemoet komen aan uw circulaire ambities
U heeft circulaire ambities en wil grondstoffen zo lang mogelijk in de keten houden. Dat kan met onze modulaire, circulaire milieustraat. De modulaire bouwwijze met standaard prefab holle U-elementen is flexibel, slim en duurzamer. De elementen gaan 100 jaar mee en kunnen vele malen worden hergebruikt. Daarnaast geeft Modulo afvalinzamelaars een inruilgarantie op nieuwe milieustraten. De prefab U-elementen worden geproduceerd met eco-granulaat. Madaster berekende een circulariteitsscore van 90% van de Modulo-milieustraat tegenover 15% voor een traditioneel gebouwde milieustraat. U kunt met een Modulo-milieustraat ook in aanmerking komen voor een MIA-subsidie van de overheid. Dat kan oplopen tot 45% MIA-subsidie.

Services en inrichting milieustraat
Na oplevering blijven we graag betrokken. Daarom bieden we afvalinzamelaars een breed pakket aan services, waaronder een jaarlijkse inspectie en het onderhoud van de milieustraat. Ook leveren wij op ieder gewenst moment producten voor de inrichting van de milieustraat, zoals fractieborden, valbescherming, containerbeschermplaten en energieneutrale overkappingen.

Een langdurige klantrelatie staat bij ons centraal. Zo is onze eerste opdrachtgever nog steeds klant. En daar zijn we trots op!

Projecten en inspiratie voor afvalinzamelaars:

Blog

Bordes circulaire milieustraat Waardlanden staat in paar dagen

Project

Papendrecht: laag bordes op klein oppervlak

Project

Beverwijk: snelle doorstroom bij hoog aantal bezoekers