Nieuwkoop: variantenonderzoek

Modulo Milieustraten heeft voor de gemeente Nieuwkoop een variantenonderzoek uitgevoerd naar de mogelijkheden voor een nieuw afvalbrengstation. Als eerste stap is een programma van eisen opgesteld: het toekomstige afvalbeleid en het Activiteitenbesluit waren daarin leidend. Verder is rekening gehouden met de opslag van 18 verschillende afvalstromen en de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden om in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen.

Optimaal gebruik maken van extra ruimte onder verhoogde bordes
Een ander uitgangspunt was de afstemming op de nieuwe huisvesting voor de buitendienst om daarmee optimaal gebruik te maken van de extra ruimte onder het verhoogde bordes. Essentieel daarbij was een adequate inrichting en goede toegangsmogelijkheden van het stortbordes.

Hoog serviceniveau inwoners
Op basis van het variantenonderzoek zijn de vervolgstappen uitgewerkt van een ‘voorlopig ontwerp’ naar het ‘definitieve ontwerp’, inclusief de inrichting van het bordes en benodigde vergunningen. Uitgaande van de de huidige wensen en eisen wordt het nieuwe afvalbrengstation flexibel en toekomstbestendig ingericht. Voor de inwoners van de gemeente Nieuwkoop betekent dit een hoog serviceniveau met ruime(re) openingstijden.

Meer weten? Lees ook: Nieuwkoop: 600 m2 ruimte beschikbaar onder milieustraat.

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62ff55d138edf” show_label=”off” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

     

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Gerelateerde projecten

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62cdbb8711f3a” show_label=”off” loop_layout=”14981″ _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” min_height=”119px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]