Specialist Milieustraten

Specialist circulaire milieustraten en KCA’s

Modulo is de specialist milieustraten. We adviseren, ontwerpen en bouwen we circulaire milieustraten, circulaire ambachtscentra en depots voor klein chemisch afval (KCA’s). Het is onze passie. Al jarenlang. We hebben al velen projecten gerealiseerd en brengen daardoor een enorme berg aan ervaring mee.

Modulo biedt alle disciplines onder één dak, via één centraal loket: van advies, circulair ontwerpen, bouwen tot en met service en onderhoud. Wij ontzorgen en begeleiden het project van A tot en met Z.

Kennis in huis voor onderbouwd advies
Die geïntegreerde projectaanpak van Modulo heeft een belangrijk voordeel. We delen alle disciplines met elkaar in het vakteam. De wisselwerking tussen architect, bouwdeskundigen en circulaire adviseurs is essentieel. Onze inhuis-kennis is daarmee het fundament onder een gedegen onderbouwd advies. Het zorgt voor flexibiliteit, efficiëntie, de hoogste kwaliteit, en een duurzame investering. We zijn innovatief en anticiperen proactief op trends en ontwikkelingen.

Langdurige samenwerkingsrelaties
Onze bevlogen vakprofessionals kennen alle ins-en-outs van inname en afzet. Van de grondstoffenfracties, afval- en grondstoffenbeleid, circulair ontwerpen, engineering, vergunningen, circulair bouwen tot service en onderhoud. Samenwerking vinden we belangrijk. We doen dat al bijna 15 jaar met dezelfde partnerbedrijven die continu innoveren en doorontwikkelen: technisch en circulair. Tijdens de uitvoering van en project werken we intensief samen met de deskundigen van een opdrachtgever, gemeenten, afvalinzamelaars of bedrijven. Een gerealiseerd project betekent daarom voor ons altijd de start van een mooie langdurige klantrelatie. Onze eerste opdrachtgever is bijvoorbeeld nog steeds klant.

 

Meer informatie?

Afdeling concepten

contact@modulo-milieustraten.nl
(035) 588 54 54

Overige 

meerwaarde

van Modulo

Snel & betaalbaar

Modulo heeft alle disciplines onder één dak waardoor we in advies en exploitatie voordeliger kunnen aanbieden.

Circulair

Alles van Modulo is circulair ontworpen: slim, met een lagere ecologische voetafdruk en oog op de toekomst.

ONZE DISCIPLINES

Prefab modulaire milieustraten
Circulaire ambachtscentra
KCA-depots
Uitbreiding bestaande milieustraten
Inruilgarantie en re-use pool
Advies, service & onderhoud
Inzamelingsproducten

OPDRACHTGEVERS

Gemeenten
Bedrijven
Afvalinzamelaars
Ziekenhuizen
Zorginstellingen

OVER ONS

Missie & Visie
Modulair
Snel en betaalbaar
Circulair
Ons team
Werken bij

 

PROJECTEN

ACTUEEL

CONTACT

 

VOLG ONS VIA

     

© Copyright 2022

Privacy      I      Disclaimer