De Wolden: haalbaarheidsonderzoek

Modulo heeft voor de gemeente De Wolden een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd naar een milieustraat die voor bezoekers het meest optimaal is. Voor de opzet van de milieufunctie zijn meerdere scenario’s onderzocht. Na een inventarisatie en interviews met de gemeente en inwoners zijn de uitgangspunten voor het haalbaarheidsonderzoek bepaald.

Modulo is de specialist milieustraten en heeft door de jarenlange ervaring een gedegen expertise van afval- en grondstoffen en het ontwerpen van milieustraten. Op basis van de vastgestelde uitgangspunten zijn de onderdelen van de logistiek (scheiding van zakelijk- en burgerverkeer), toegangscontrole, serviceniveau, ruimtegebruik, beheer en fractiescheiding uitgewerkt.

Scenario’s met effect op serviceniveau
Er zijn meerdere schetsontwerpen gemaakt met een mogelijke opzet voor de milieustraat en de invloed op het serviceniveau, het milieurendement en de kosten. Dit heeft geleid tot een voorkeursscenario. Voor dit voorkeursscenario zijn het ontwerp, programma van eisen en budgetraming uitgewerkt. Het haalbaarheidsonderzoek is in een zeer korte doorlooptijd van 13 weken gerealiseerd.

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62ff55d138edf” show_label=”off” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

     

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Gerelateerde projecten

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62cdbb8711f3a” show_label=”off” loop_layout=”14981″ _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” min_height=”119px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]