Avalex Duurzaamheidscentrum

Vraag opdrachtgever
Modulo heeft voor AVALEX het ontwerp en projectmanagement voor de eventuele totstandkoming van het Duurzaamheidscentrum verzorgd. Het Duurzaamheidscentrum is het brengstation van de toekomst dat een vanzelfsprekende plaats heeft in de samenleving. Waar inwoners uit de regio graag naar toe gaan, waar zij geïnspireerd worden om er op een duurzame wijze om te gaan met grondstoffen, goederen en met elkaar. Zij weten dat er op een verantwoorde wijze wordt omgegaan met hun afgedankte goederen en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanpak
Modulo heeft zorg gedragen voor de projectleiding, projectbeheersing en aansturing van externe deskundigen. Daarnaast heeft Modulo het ontwerp van het Duurzaamheidscentrum gemaakt waarbij rekening gehouden is met de optimale routing, de gewenste scheidingsresultaten en een hoog serviceniveau voor de bezoekers.

Resultaat
Samen met AVALEX heeft Modulo de visie en inhoudelijke invulling van het Duurzaamheidscentrum bepaald en uitgewerkt in activiteiten en verwerkt in het ontwerp. Het Duurzaamheidscentrum moet ervaren worden als een prettige en bruisende omgeving. Verschillende facetten van duurzaamheid komen hier samen, of het nou om duurzame energie of om de verwerking van grondstoffen gaat. Windturbines en zonnepanelen maken de locatie zo veel mogelijk energieneutraal, het gebouw is een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid. De circulaire economie komt hier daadwerkelijk tot leven.

Modulo heeft in dit traject projectmatige en inhoudelijk expertise geleverd en de klant ontzorgd. Verder is er gewerkt met een multidisciplinair team.

Voor een animatiefilm van het duurzaamheidscentrum klik hier.

 

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62ff55d138edf” show_label=”off” _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

     

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met:

 

Michiel van Wickeren

mvwickeren@modulo-milieustraten.nl

(035) 588 54 54

Gerelateerde projecten

[et_pb_de_mach_acf_item acf_name=”field_62cdbb8711f3a” show_label=”off” loop_layout=”14981″ _builder_version=”4.14.6″ _module_preset=”default” min_height=”119px” global_colors_info=”{}”][/et_pb_de_mach_acf_item]